En nu ook weer konijntjes in Kweeklust

Auteur: Loes de Blok

Sinds maandagmiddag 10 mei zijn er weer 6 nieuwe konijntjes, die het spiksplinternieuwe konijnenhok van Paul Guérain – actieve Bockhorstbewoner – bewonen!

 

 

 

 

 

 

 

 

De konijnen hebben namen: Cujo, Asterix, Muffin, Kruimeltje, Pebbles en Mopje, Hier op de foto’s geslacht en geboortedata met kleur.

Hierbij een filmpje van Paul, die ter plaatse was na hun reis uit de kinderboerderij Merenwijk, waar ze waren om aan elkaar te wennen.

Openstelling?

Overigens lukt het goed met de nieuwe groep vrijwillige dierverzorgers uit de omliggende wijken en zelfs van ver daarbuiten. U hoort het direct als ze zover zijn dat er openstelling komt voor kinderen en volwassenen om ze te aaien.

De schapen en geiten met hun lammeren zijn al lekker gewend aan hun nieuwe onderkomen. En ezels Cocky en Saartje hebben het nu met zijn tweeën naar hun zin!

Dank en hulde voor alle vrijwilligers. Veel parkbezoekers staan stil bij de dieren te kijken. Maar u weet: u mag niet voeren, daar worden ze ziek van. Bij openstelling komen er mogelijkheden de dieren wat te voeren wat wel verteerbaar is voor ze, zonder dat ze er ziek van worden. Ik heb enthousiaste reacties gehoord uit de wijk, dat er weer leven is in de brouwerij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *