Programma Van Ravelingenstraat 20-05

Het programma van as. maandagmiddag zal er zo uitzien:

16.00 – 16.15 verzamelen met koffie – foto’s en fietsen
16.15 Aftrap Stefan de Kogel (stadsingenieurs)
16.15 Welkom Martine Leewis
16.20 Ferry Veijgen (voorzitter BBB)
16.25 Jan Breugem (Mobiliteitsmakelaar)
16.30 Jan legt z’n duimpje omhoog actie uit en neemt het initiatief
16.35 Roland Hein (aannemer) uitdelen fietsbellen

5 antwoorden op “Programma Van Ravelingenstraat 20-05”

 1. Beste Loes
  Morgen is de opening van de fietsstraat. Ik en meerdere mensen uit de wijk zouden het op prijs stellen als je daar met de BBB niet vol lof spreekt over de fietsstraat namens de wijk. Het is niet bepaald een aanwinst. Het ziet er prachtig uit maar daar is alles mee gezegd. Het is een waardeloze situatie en gevaarlijk ook. Ik en anderen hebben al mot met fietsers gehad die deze situatie totaal niet begrijpen. Fietsers
  ebike en scooters gaan zo hard en snappen niet dat er ook auto’s rijden. Het is wachten op ongelukken. Ik weet niet wat jou ervairngen zijn in het gebruik van de weg als fietser of automobilist? Wellicht zou je die zorgen onder de aandacht kunnen brengen van de verantwoordelijke wethouder. Helaas moet ik zelf werken anders was ik dat heel graag zelf komen doen.
  Groeten marjetta haas

  1. Apart Marjetta dat ik hierop wordt aangesproken. Ik ben niet van het bestuur, slechts adviseur. Je hebt nog niet eens de speech van voorzitter Ferry maandag afgewacht.
   Groet, Loes

   1. Een inhoudelijke reactie was fijn geweest. Wil juist dit met jullie delen voorafgaand aan de speech van ferry, juist omdat ik niet weet wat hij gaat zeggen. Als hij van plan was onze zorgen mee te nemen is er niets aan de toch? Zie het niet als een aanval maar als input. Fijne dag vandaag..

    1. Als er een open respectvolle vraag komt krijg je een inhoudelijke reactie. Argwaan naar het bestuur toe is zo fnuikend en zo gaan we niet met elkaar om als wijkbewoners. Om op je vraag nu terug te komen: ja Ferry neemt uiteraard de zorgen mee van de wijk in zijn speech. Binnenkort hier verslag. Jij ook fijne dag.

 2. Het is maar net hoe je het leest…. er is totaal geen kwade zin in het spel. Jammer dat je dat zo opvat en mij in kwaad daglicht zet. Ik ga heel goed om met de mensen in de wijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *