3e Informatiebijeenkomst Westerpoort

Gebiedsvisie Westerpoort

Auteur: Amir Saab, secretaris BBB

In juni en oktober 2021 vond een tweetal bijeenkomsten plaats vanuit de gemeente Leiden waar omwonenden/betrokkenen de gelegenheid kregen om mee te denken over de Gebiedsvisie Westerpoort *Klik*. Ook via het platform www.doemee.leiden.nl was daarvoor gelegenheid.

Van Fred Gonlag, projectmanager Westerpoort, ontvingen wij vandaag deze aankondiging.


Op woensdag 2 februari 2022 van 19:30 tot 21:00 houdt het projectmanagement een aansluitende digitale bijeenkomst.

Aanmelden

U kunt zich vóór dinsdag 1 februari 12:00 aanmelden met een e-mail naar k.holland@leiden.nl . Dan ontvangt u een e-mail met een link voor de MS Teams vergadering.

Samen met het stedenbouwkundig bureau De Zwarte Hond blikt het projectmanagement op die avond kort terug op de opbrengst van de eerdere bijeenkomsten en hoe deze opbrengst, naast andere kennis en inbreng, heeft geleid tot het concept voorkeursmodel voor Westerpoort.

Het projectmanagement wil op de digitale bijeenkomst van 2 februari met omwonenden en/of betrokkenen in gesprek wat zij van dit model vinden en zal opkomende vragen beantwoorden.

Contact

Kijk op www.leiden.nl/Westerpoort voor informatie over het project Westerpoort of neem contact op met Kees Holland via k.holland@leiden.nl .

Op www.doemee.leiden.nl kunt u ook meedoen, de werkwijze en ontwikkelingen volgen en zien welke stappen de komende maanden worden gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *