Voorstellen Sandra en oproep vacature penningmeester

Voorstellen Sandra

Auteur: Sandra van den Berg.

Sinds 2016 woon ik met mijn echtgenoot in de Bockhorst. Toen de BBBockhorst weer in het leven werd geroepen zijn wij lid geworden. Op deze manier wilden wij onze steun laten blijken aan het werk dat de Belangenvereniging deed. Op dat moment voelden wij ons niet geroepen om actief iets te betekenen voor de BBBockhorst.

Sociale activiteiten

Dat veranderde toen er meer en meer sociale activiteiten georganiseerd werden. Wij doen met veel plezier mee aan Halloween en zijn afgelopen jaar ook naar het Zomerfeest geweest. Omdat ik het belangrijk vind dat er een goede sfeer in de wijk is en dat er leuke activiteiten georganiseerd worden, waardoor mensen zich nog meer betrokken bij de wijk en elkaar gaan voelen, voelde ik me geroepen om mijn steentje bij te gaan dragen. De positie van penningmeester was al een hele tijd vacant en daar heb ik me voor aangemeld. Sinds juni neem ik de taken van de penningmeester waar en zorg ik voor het innen van de contributie, het aanvragen van subsidie en het betalen van de rekeningen van de activiteiten in de wijk. Daarnaast mag ik nu meedenken over nieuwe activiteiten.

Oproep vacature penningmeester

Ik ben dus met veel enthousiasme begonnen, maar zie me nu genoodzaakt om deze taken toch weer neer te leggen. Ik heb een nieuwe baan, waarvoor wij gaan verhuizen. Wij verlaten Leiden en daarmee is het voortzetten van het penningmeesterschap geen optie. Bij deze dan ook mijn oproep. Ben je niet bang voor cijfers? Vindt je het leuk om mee te denken over nieuwe activiteiten in de wijk? Denk dan na over het penningmeesterschap! Je leert steeds meer wijkbewoners kennen, het kost niet heel veel tijd en je hoeft er niet ver voor te reizen!

Ik stop per 1 februari 2024, dus meld je snel aan. Dan kan ik je nog inwerken en alles netjes aan je overdragen. Aanmelden of een afspraak maken om een keer vrijblijvend kennis te maken kan via bestuur@bbbockhorst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *