Wijkfeest Bockhorst 24 aug.

 

 

 

 

 

 

Auteurs feestcommissie: Renate, Jeroen, Ferry en Marlon

Op zaterdag 24 augustus van 12 – 22.30 u is er het Bockhorst zomerfeest. 🌞

We nodigen ieder uit om mee te doen met de invulling hiervan, zodat we er weer een gezellige en onvergetelijke dag van kunnen maken.

Er zijn een aantal vaste onderdelen zoals:
🌻Een kinderprogramma
🌻Smullen van de door ieder meegebrachte gerechten.
🌻De avondborrel
🌻Muziek

🌻En opbouwen en afbouwen

We zoeken ouders, volwassenen, tieners, opa’s/oma’s, die een leuke activiteit willen organiseren voor de kinderen. Je kunt denken aan ezeltje prik, koekhappen,  playback,  sjoelen, voorlezen, schminken etc.

Renate en Marlon zullen een poppenkastvoorstelling geven.
Jan Klaassen en Katrijn en de “gevaarlijke” draak.🦖

Is er iemand die muziek maakt en een klein of groot 😉 optreden wil geven?

Heb je ideeën voor het feest en/of wil je helpen? We komen dinsdag 18 juni bij elkaar op Luchtmansplein 11 met het groepje dat zich gaat opgeven in de reactie van dit artikel. 😁. Het is niet veel werk, één avond bij elkaar ideeën bespreken en op de dag uitvoeren.

Iedereen die woont in de Bockhorst is welkom en ook de directe verwanten, partners, volwassen kinderen en kleinkinderen.

Ken je iemand uit de wijk, die ook betrokken wil zijn in de wijk of bij de activiteiten in de wijk, laat het weten en we voegen het telefoonnummer toe aan onze activiteiten WhatsApp.

Er wordt ook door middel van een briefje in de brievenbus een uitnodiging voor het feest verstuurd. Postbodes kunnen zich dus ook aanmelden!!

Je kunt je opgeven door in de reactie onder dit bericht aan te geven, dat je mee helpt. Of mail naar bestuur@bbbockhorst.nl ⛱️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *