Vacatures dierenweide Kweeklust

Auteur: Vera van Wanrooij, Coƶrdinator Dierenweide Kweeklust

Nieuwe vrijwilligers gezocht

Heb jij een hart voor dieren? En lijkt het je leuk om af en toe te komen helpen op de kinderboerderij, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor kinderboerderij de Kweeklust in de Lage Mors in Leiden zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers, zowel voor vast als voor inval. Momenteel bestaat ons team uit 7 vaste vrijwilligers. Daarnaast hebben wij nog een vrijwillige timmerman die de hokken van de dieren bouwt/verbetert en de weide mooi opknapt, en een imker die de bijen verzorgt.

We hebben extra mensen nodig om oa openstelling voor bezoek mogelijk te maken. En om de taken beter te verdelen.

Schoonmaken stallen/hokken en voeren

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de stallen/hokken en verzorgen van de dieren. Denk daarbij aan het voeren en van schoon water voorzien van alle dieren, het borstelen van de ezels, het dagelijks observeren en uiteraard liefde tonen. šŸ˜‰

Het verzorgen van de dieren gebeurt dagelijks, de meeste vrijwilligers hebben een vaste doordeweekse dag en de weekenden wisselen wij af met zijn allen. Mocht je doordeweeks of in het weekend tijd hebben hiervoor, horen wij het graag!

Mail ons…

Wij zijn bereikbaar via het volgende e-mailadres: dierenweidekweeklust@gmail.com

Mocht je interesse hebben kun je bovenstaand e-mailadres mailen met jouw vragen betreffende de weide en jouw beschikbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *