Halloween 28 oktober

Auteurs: Halloween feestcommissie

Zaterdag 28 oktober is er weer de gezellige en griezelige Halloweenavond . Heel veel Bockhorsters doen al mee. Je kunt je hier op het formulier inschrijven om mee te doen als snoepadres voor het uitdelen van een snoepje en versier je tuin of voordeur met spinrag, een spook of een pompoen etc. voor de Halloweensfeer. Als je er zelf niet bent, omdat je mee loopt, kun je ook een schaal met snoepjes neerzetten. Halverwege de avond verzorgt Ferry voor Luchtmansplein 31 weer Koek en Zopie: warme chocolademelk en koeken. Voor de volwassenen als je wilt met een scheutje rum.

Op het formulier kun je laten weten met hoeveel kinderen of kleinkinderen je de route komt lopen, zodat jullie weten hoeveel er ongeveer qua snoep of mandarijntjes moet worden gekocht. Route en inschrijfbewijs worden uitgedeeld op het Luchtmansplein, het startpunt op deze avond. Schrijf je in via het formulier. Dit kan tot 21 oktober i.v.m. het maken van de route. We hopen, dat jullie, jullie (klein)kinderen en hun vriendjes weer zin hebben in dit feestje.

Inschrijfformulier

Via het onderstaande inschrijfformulier kun je op de WhatsApp groepsapp activiteiten Bockhorst komen. Of als je dat niet wil of kan, kun je aangeven info per mail of sms te willen ontvangen. In de App wordt alle nadere info zoals tijden, route en aantal kinderen die meelopen bekend gemaakt.  Kent u buurtjes die geen WhatsApp hebben of willen, en wel mee willen doen, geeft u hen dan graag deze info en schrijf ze graag zelf even in. Als verbindende wijk doen we dat toch voor elkaar? Het inschrijfformulier is te vinden via deze link: *Klik*

4 antwoorden op “Halloween 28 oktober”

 1. Vanavond wil ik met mijn 2 kleinkinderen de haloweenroute lopen in de wijk. Maar ik heb geen verdere gegevens. Hoe laat etc. Heb me wel hiervoor opgegeven enige tijd geleden

  1. Hallo Leny,
   Leuk dat je meedoet met je kleinkinderen. Er lopen rond de 70 kinderen mee. Vanavond van 19 – 21 u. Startpunt hoek Lplein. Ik zit niet in de organisatie maar zal je mailadres doorgeven aan de feestcommissie!

 2. Ik heb me aan gemeld om als snoepadres mee te doen maar geen App kunnen vinden voor al de info. Wel heb ik gehoord dat er een lijst is met de adressen van wie mee doet. Sta ik ook daarop? Luchtmansplein 23.

  1. Hallo Susanna,
   Ik geef het door aan de feestcommissie.
   Ik vermoed dat als je snoep in je tuin hebt het vanzelf goed komt…
   Groet,
   Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *