Kindertaptoe 2 okt wijk

Kindertaptoe

Wijkbewoonsters Yvette Edelaar,  Chantal ter Haar en Dyske Beelen organiseren een Kindertaptoe als alternatief voor de taptoe in het centrum.

Ze vertrekken met de 37 aangemelde kinderen voor de kindertaptoe om 19.45 u Hugo van Woerdenstraat en eindigen 20.15 u op de Jacob Catslaan op vrijdag 2 oktober. De bewoners van Schouwenhove kunnen meegenieten.

Een leuk initiatief! Hierboven het routekaartje.

3 oktoberfeest

Programma en inschrijfformulier

10:00 – 12:00 Opbouwen – Meehelpen? Wij gaan het plein inrichten voor de feestelijkheden en het Luchtmansplein aankleden met rood-witte vlaggetjes en grote en hele grote vlaggen van de gemeente Leiden. Kom je meehelpen?

12:00 – 14:00 Diverse kinderspellen. De eerste twee uren kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op de spellen die op het plein staan.

14:00 – 15:00 Optreden van kindercircus Miloco + clinic. Kijk je ogen uit bij dit optreden van het circus. Na afloop van de voorstelling is het misschien mogelijk om zelf ook te proeven van de circussfeer in een korte clinic. Lees verder “3 oktoberfeest”

40 Jaar jubileum Bockhorst

40 jaar jubileum
« van 4 »

Pad bij boerderij de Slaag

Ingezonden door wijkbewoner John Olivier

Na bijna twee hele jaren intensieve e-mailwisseling met de Gemeente is het nieuwe voetpad er. Mooi glad asfalt waar ieder weer normaal op kan lopen en rollators glad overheen kunnen rijden.

Binnenkort komen de ezeltjes terug was de belofte.

Dank John namens de hele wijk.

 

‘Jubelend’ 40-jarig jubileum

‘Jubelend’ 40-jarig jubileum Bockhorst

Auteurs: Amir Saab en Loes de Blok

[NB: Hebt u bezwaar tegen de publicatie van één van onderstaande foto’s meldt dit aan redactie@bbbockhorst.nl en wij verwijderen deze.]

Natuurlijk hebben we coronaproof ‘niet-gejubeld’ op 5 september tijdens ons jubileumwijkfeest van de Bockhorst. Wel hebben we het op gepaste afstand heel gezellig gevierd. Vooral de kinderen werden in de loop van de dag en avond al enthousiaster. Maar de aanwezige volwassenen hebben zeker ook merkbaar meer dan genoten.

Triage

Het was geen enkel probleem eerst langs de triage te gaan, ‘s middags en ‘s avonds beheerd door Sebastiaan. Bezoekers waren al van tevoren ruimschoots ingelicht over ons Coronaprotocol op Facebook en onze site, zie *Klik*
Boven de diverse tafels was plexiglas gemonteerd. Het gebruik van de handspray en het inschrijven met als beloning een fluorescerend groen polsbandje gingen vanzelfsprekend. Alles liep perfect volgens het door Ferry opgesteld draaiboek.

Lees verder “‘Jubelend’ 40-jarig jubileum”