Halloween 29 okt

Auteur: Marlon Vroomen

Ook dit jaar belooft het een bijzonder griezelige Halloweenavond te worden op zaterdag 29 oktober. Het is leuk, als u uw tuin versiert met een pompoen of wat spinnenrag. De kinderen komen van 19 uur tot 21 uur langs de deuren om u te laten schrikken. U kunt ze wegjagen door ze snoep te geven. Er staat een spookhuis op het Luchtmansplein, kom gerust even griezelen!
Van 21 uur tot 22 uur is er tienerdisco in de circustent op het plein. Meld je aan via Jeroen 0646080622, een appje met, naam en adres is voldoende, dan zetten wij u in de Halloweenroute die de kinderen lopen.
Tot de 29e!

Hoe meer dolende zielen hoe meer vreugd. Kinderen, kleinkinderen en vriendjes van je eigen kinderen die bij jou thuis uitgenodigd zijn, zijn welkom op het wijkfeest. Om het in goede banen te leiden is het niet de bedoeling, dat mensen, die niet verbonden zijn met de Bockhorst het feest bezoeken. We werken ook dit jaar weer met deelnamebandjes bij Jeroen te krijgen aan begin van de route.

2 antwoorden op “Halloween 29 okt”

  1. de zin: hoe meer zielen, hoe meer vreugd klopt niet met de zin erna. want daarin staat dat het niet iemand buiten de wijk mag zijn. Jammer dat het zo gaat Een paar meercif minder zou mij niet uitmaken.

    1. Beste Sonneke,
      Het is een enorme organisatie. We kunnen niet van de buren in deze wijk verwachten, dat ze voor een enorme hoeveelheid kinderen snoep kopen en qua veiligheid wil je ook de controle houden, dus vrienden van buurtgenoten hebben we gezegd. Jammer, dat je deze reactie geeft. Je mag het volgend jaar organiseren als je denkt het beter kunt en dan voor iedereen.

      Organisatie Halloween

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *